Servera të përkryer të transmetimit

Radio Deqani është një nga ofruesit kryesorë të serverëve streaming dhe zgjidhjeve radio online. Ne ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për të konfiguruar plotësisht një stacion të radios në Internet!

Sigurt dhe i besueshëm

Ne i mbajmë serverat tanë të përditësuar dhe të sigurtë kundër dobësive dhe shfrytëzimeve të sigurisë. Pse të merrni rrezikun?

Super të shpejtë

Ne përdorim vetëm serverat më të mirë; kjo është arsyeja pse radio stacioni juaj kurrë nuk do tamponizohet me serverët tanë Centova Cast.

Mbështetja e klientit

Ne kemi një ekip të përkushtuar të stafit për shitje dhe mbështetje për t’ju ndihmuar me shërbimet tuaja.

Pse ne?

Ne jemi një ofrues kryesor në shërbimet e radios …

Sapo të bëni një pagesë të suksesshme, serveri juaj SHOUTcast, Icecast ose Cast do të aktivizohet menjëherë. Nuk ka pyetje. Çdo gjë që ju nevojitet do t’ju dërgohet automatikisht!

Planet dhe çmimet

Ne kemi një server për të përshtatur çdo buxhet.

Internet Radio

Është një industri tashmë masive dhe në rritje.

Internet Radio është e njëjtë si çdo stacion radio tjetër që e keni dëgjuar, nëse ajo mund të jetë në makinën tuaj ose në punë – është e njëjtë. Megjithatë, radioja në Internet është shumë më mirë. Kjo ju lejon të dëgjoni kudo – në dush, darkë gatim ose edhe në komoditetin e shtratit tuaj. Kudo që ka një lidhje në Internet, mund të dëgjoni radion në Internet.
Transmetuesit përdorin Internet radio për të arritur një audiencë mbarëbotërore, dhe është jashtëzakonisht efektive. Ju mund të dëshironi të filloni shfaqjen tuaj radio në internet, ose edhe një stacion. Ne ndihmojmë me të gjithë duke përdorur diçka që quhet SHOUTcast.

Share This