E enjte, Pri 15

Email

info@radiodeqani.com

Mobil

+43 660 321 0770

Address

Wien, Austria

RADIO DEÇANI

Zëri i ëmbël i Muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “Radio Deqani” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë kohes 24/7. “RadioNatyra” është stacion radio e përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

Kontributi juaj sipas mundësive tuaja
Your contribution according to your possibilities

EUR

Stafi në Radio

Moderator/e

Studio 1. Wien Austri

kërkojmë moderator/e

Moderator

Studio Qëndrore Wien Austri

Veton Demhasaj (naki)

Moderator/e

Studio 2. Wien Austri

kërkojmë moderator/e

100% Disponim & Argetim me ne

Radio Deçani është një radio private dhe tërësisht e pa varur, në shërbim të dëgjuesve 24h, Fillimisht kemi startuar me program në 18 Dhjetor 2007, dhe që atëher ka për qëllim afirmimin e muzikës Shqipe, si dhe promovimin e Artistëve të rinjë të cilët deri tani nuk kanë pasur rast që të promovohen përkundër cilsisë dhe kualitetin që ata ofrojnë. Ne jemi një staf dhe një radio ndryshe nga ato që jemi mesuar ti dëgjojme, Idea për realizimin e këtij projekti ka qenë që mosha rinore të jetë sa më afër dhe ti përcjell hap pas hapi renditjet ose listat e muzikës aktuale vendore.

R

sherbimet tona

Çfarë ne krijojmë në Radio Deqani
Web hosting, Web Design, Radio Streaming,

R

sherbimet tona

Çfarë ne krijojmë në Radio Deqani
Web hosting, Web Design, Radio Streaming,

R

sherbimet tona

Çfarë ne krijojmë në Radio Deqani
Web hosting, Web Design, Radio Streaming,

Radio Deçani

Përshëndetje për të gjithë

Të nderuar vizitor të faqës tonë të internetit www.radiodeqani.com
Kemi knaqësin e veçantë që ju jeni në mesin tonë, prezenca juaj në Radio Deçani do ta begatoj edhe më shum argëtimin tonë…!

Për çdo konsultim apo informat në lidhje për Radio, kontakto me drejtorin general të Radio Deçani Vaton DEMHASAJ (naki),…

info@radiodeqani.com

 mbështetje / support / Tring-tv & Tibo-tv

mbështetje për Abonime & Riabonime të, Tring tv & Tibo tv

Hënë / Montag: 14:30-18:30
Martë/ Dienstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Mërkurë/ Mittwoch: 14:30-18:30
Enjte/ Donnerstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Premte /Freitag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Shtunë / Samstag:
Me Termin / Nach Terminvereinbarung

Orari i Kujdestaris
E Hënë – E Premte 09:30 – 19:30
E Shtunë 11:00 – 15:00

Veton Demhasaj

Mobil: +43 660 321 0770, Viber/WhatsApp: +43 660 321 0770

Kordinator për Tring tv & Tibo tv Orari i Dyqanit, Tring tv & Tibo tv

Hënë / Montag: 14:30-18:30
Martë/ Dienstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Mërkurë/ Mittwoch: 14:30-18:30
Enjte/ Donnerstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Premte /Freitag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Shtunë / Samstag:
Me Termin / Nach Terminvereinbarung

Orari i Kujdestaris
E Hënë – E Premte 09:30 – 19:30
E Shtunë 11:00 – 15:00

Faton Binakaj

Mobil: +49 176 420 39 677, Viber/WhatsApp: +49 176 420 39 677

Tring EU

Tring Tv EU

Abonime & Riabonime

Satelitor

Abonimet e kombinuara me Dekoder

iPtv

Abonimet e kombinuara me IPTV Box  

Tibo EU

Tibo Tv eu

Abonime & Riabonime

IPTV

Abonimet Familjare me IPTV Box

iPtv

Abonimet Premium me IPTV Box  

Radio
e mbar
Shqiptare

Web Hosting

Radio Deçani HOSTING

Web Hosting

[dsm_gradient_text gradient_text=”Domain Hosti i pakufizuar” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”10.1.1.0.0″ /]

Radio Streaming

[dsm_gradient_text gradient_text=”Radio Streaming e pakufizuar” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”11.1.1.0.0″ /]

na kontaktoni

1160 Wien. Austria
+43 660 321 0770
info@radiodeqani.com

shërbimet tona