Mob: +436603210770 info@radiodeqani.com

Radio DeÇani

Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Kontakt!

Veton Demhasaj (naki)

Mob.: (+43) 660 – 321-0770
Fax: (+43) 1 – 9666-391
Email: info@radiodeqani.com
Vendi: Wien – AT.

Tring Digital Europë

Tring Digital Europë – Platforma Televizive Shqiptare Satelitore dhe IPTV.

EUROAL

Kanali më i ri Muzikor EUROAL në platformen Tring IPTV nr. 147

STERNENKINDER

Himmel der Sternenkinder

Informations –  und Gedenkseite für alle Eltern, Angehörige und Freunde von Sternenkindern und ihren Eltern

Auto Shkolla RILINDI

Auto Shkolla RILINDI në Deçan Kosovë

Agonisi GAS

Pompa e Derivatëve në Carrabreg – Deçan Kosovë

Veton Demhasaj (naki)

Wien
Austri

Email

info@radiodeqani.com

Mob. Viber / WhatsApp

+436603210770

Fax.

+4319666391

Formulari për Kontakt na Shkruani

13 + 9 =

Share This