+436603210770 info@radiodeqani.com

Radio Deçani

Radio Deçani është një radio shqiptare që transmeton në internet. Ne ofrojmë muzikë shqiptare të çdo lloji, nga këngët popullore deri te hitet e fundit të momentit. Zëri ynë është i ëmbël dhe jemi krenarë që promovojmë kulturën shqiptare nëpërmjet muzikës.

Jemi një radio e mbarë shqiptare, transmetojmë 24/7 dhe jemi gjithmonë në kërkim të muzikës më të mirë për dëgjuesit tanë. Përveç muzikës, ne ofrojmë edhe lajme të freskëta nga bota e showbiz-it shqiptar dhe ndërkombëtar. Jemi të përkushtuar për të sjellë informacione të reja dhe interesante për dëgjuesit tanë.

Radio Deçani është zëri i ëmbël i muzikës shqipe. Ne jemi në kërkim të talenteve të reja dhe promovojmë artistët e njohur. Nëse jeni një këngëtar apo këngëtare, na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur që të dëgjojmë dhe të promovojmë muzikën tuaj.