Web hosting

Në nevojë për një faqe interneti?
Zgjidhni nga një shumëllojshmëri e planeve të
web hosting në ofertë dhe krijoni praninë tuaj sot në internet.

Planet dhe çmimet

Ne kemi një server për të përshtatur çdo buxhet.

STANDARD

€4,50

/Monthly Plan

2GB Auto DJ Storage

10GB Monthly Bandwidth

100 Listeners

Centova Cast v3

SHOUTcast v2 or Icecast

128KB/s Quality (max.)

Ticket Support

PREMIUM

€8,50

/Monthly Plan

5GB Auto DJ Storage

20GB Monthly Bandwidth

300 Listeners

Centova Cast v3

SHOUTcast v2 or Icecast

320KB/s Quality (max.)

Ticket Support

PRO

€12,50

/Monthly Plan

20GB Auto DJ Storage

Unlimited Bandwidth

Unlimited Listeners

Centova Cast v3

SHOUTcast v2 or Icecast

320KB/s Quality (max.)

Ticket Support

Emri i Lirë Domain (me plan vjetor)

web hosting dhe mbështetje të përkushtuar

Nëse dëshironi të krijoni një blog, mund ta instaloni WordPress me vetëm një klikim. Nëse dëshironi të krijoni një faqe interneti, ju mund ta bëni atë me ndërtuesin tonë të lirë dhe nuk nevojiten shkathtësi kodimi!

SINGLE WEB HOSTING

€9,95

/Monthly Plan

Plani i mbijetesës i lirë, rekomandohet të përdoret për vetëm një projekt të vogël.

1 Faqja e internetit

10 GB hapësirë në disk

100 GB Gjerësi bande

1 Baza e të dhënave MySQL

1 Përdorues FTP

1 Llogari Email

Ndërtues Easy Website

Paneli i fuqishëm i kontrollit

Menaxher i qasjes miqësore me përdoruesin

PREMIUM WEB HOSTING

€14,95

/Monthly Plan

Numri i Pafund i Websites

Hapësira e Disku e Pafund SSD

Gjerësi të pakufizuar të brezit

Bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL

Përdorues të pakufizuar FTP

Llogaritë email pa limit

Ndërtues Easy Website

Paneli i fuqishëm i kontrollit

Menaxher i qasjes miqësore me përdoruesin

2X WordPress Speed optimizuar

Emri i Lirë Domain (me plan vjetor)

BUSINESS WEB HOSTING

€19,95

/Monthly Plan

Plani më i mirë i pakufizuar web hosting për bizneset dhe faqet e internetit të shumta.

Numri i Pafund i Websites

Hapësira e Disku e Pafund SSD

Gjerësi të pakufizuar të brezit

Bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL

Përdorues të pakufizuar FTP

Llogaritë email pa limit

Ndërtues Easy Website

Paneli i fuqishëm i kontrollit

Menaxher i qasjes miqësore me përdoruesin

4X WordPress Speed optimizuar

Emri i Lirë Domain (me plan vjetor)

Backups të Përditshëm

Mbështetje Live

2X Përpunimi i fuqisë dhe kujtesës

Çertifikatë SSL falas për të siguruar të dhënat e klientit dhe për të rritur renditjen SEO.

Dëgjo Radio'n Live

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
Loading ...
Close Menu