Radio Deqani

Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Kontakt!

Mob.: (+43) 660 – 321-0770
Fax: (+43) 1 – 9666-391
Email: info@radiodeqani.com
Vendi: Staudgasse. Wien, AUT

Distributor Tring EU Austri

Stafi Radiodeqani’t ësht Distributori kryesor në Austri për TRING EU

Radio Streaming

Servera të përkryer të transmetimit

SHOUTcast janë një nga ofruesit kryesorë të serverëve streaming dhe zgjidhjeve radio online. Ne ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për të konfiguruar plotësisht një stacion të radios në Internet!

 

Ne jemi një ofrues kryesor në shërbimet e radios …

Sapo të bëni një pagesë të suksesshme, serveri juaj SHOUTcast, Icecast ose Cast do të aktivizohet menjëherë. Nuk ka pyetje. Çdo gjë që ju nevojitet do t’ju dërgohet automatikisht!

WebHosting & WebDesign

Ofruesi më i mirë i webhosting

Përdorni Shërbimet më të mira të Web Hosting në vitin 2018!
Merrni pakufizuar karakteristikat e web hosting dhe emrat e domain falas! Thuaj jo për kufijtë, shkoni për ofruesit më të mirë të hapësirës së uebit dhe hapësirë ​​të pakufizuar dhe bandwidth.

Riabonimet dhe Abonimet Satelitore dhe IPTV

Riabonimet Satelitore 3, 6, 12, Mujore
Riabonimet IPTV 3, 6, 12, Mujore
Abonimet Satelitore me Dekoder
Abonimet Satelitore me Modul
Abonimet IPTV

Tring Digital Europë

Tring Digital Europë – Platforma Televizive Shqiptare Satelitore dhe IPTV.

EUROAL

Kanali më i ri Muzikor EUROAL në platformen Tring IPTV nr. 147

STERNENKINDER

Kanali më i ri Muzikor EUROAL në platformen Tring IPTV nr. 147

Auto Shkolla RILINDI

Auto Shkolla RILINDI në Deçan Kosovë

Agonisi GAS

Pompa e Derivatëve në Carrabreg – Deçan Kosovë

Partnerët

bëhu edhe ti pjes e partneritetit tonë

Web Faqja jonë

https://radiodeqani.net

Web Faqja jonë

https://radiodeqani.info

Web Faqja jonë

https://radiodeqani.eu

RadioDeqani

Share This