***** 3 + 1 Muaj dhurat ****

Oferta speciale (për klient të ri) IPTV

Paguaj Aparatin dhe Aktivizimin 119€, dhe merr 3 Muaj falaz

 

0%

0% OFERTË

0% OFERTË

***** 3 Muaj dhurat ****

Ofertë Speciale ( për klient të ri ) IPTV

Paguaj Aparatin dhe Aktivizimin 119€, dhe merr 3 Muaj falaz

 

PAKETA KOMPLETE MY TRING IPTV

PËRZGJEDHNI ABONIMI DHE PAISJEN E DËSHIRUAR

MË SHUMË SE 120 KANALE
MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI
GJITHÇKA PËRMES INTERNETIT

Riabonim IPTV

€149,00

Shiko Detajet
 • PAKO MY TRING IPTV
 • Riabonim 12 Mujor
 • Kanale*  120 + (20+ prej tyre në HD)
 • Sporti*
 • On Demand
 • Multiscreen

Abonim + IPTV BOX

€279,00

12 + 3 Muaj Falaz

Shiko Detajet
 • PAKO MY TRING IPTV
 • Abonim 12 + 3 Muaj Falaz + IPTV BOX
 • Kanale*  120 + (shumë prej tyre në HD)
 • Sporti*
 • Mundësi inçizimi*
 • Reply funksioni

Qendra Kryesore Tring Europë

Turnhallerstrasse 19

D-73054 Eislingen

Gjermani

Tring Distributor për Austri

Wien
Austri

Email

radiodeqani@outlook.com

Mobil

+436603210770

Orari i Dyqanit në Gjermani


Hënë / Montag: 14:30-18:30

Marte/ Dienstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30

Merkure/ Mittwoch:14:30-18:30

Ejte/ Donnerstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30

Premte /Freitag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30

Shtune / Samstag:

Me Termin / Nach Terminvereinbarung

 

Orari i Kujdestaris Teknike për Klientët tanë

E Hënë – E Premte 09:00 – 19:30

E Shtunë 11:00 – 15:00

Kujdesi Ndaj Klientit

Tel .: +49 (0) 7161 956 222 7
Mob .: +49 (0) 176 420 39 677
WhatsApp dhe Viber

Keni Pyetje për Platformën Tring Digital na shkruani ose na Telefononi përmes Viber/WhatsApp

3 + 3 =

Share This