Familjarët e Visare Hyseni kanë kërkuar ndihmë financiare për shërimin e saj, pasi që ajo është diagnostikuar me lekuemi akute.

Për shërimin e Visare Hysenit kërkohen 155 mijë euro, kosto kjo e papërballueshme për familjen e saj, transmeton Telegrafi.
Visare Hysenin mund ta ndihmoni duke dërguar sms në Vala 900 në numrin 55244 me tekst Visare, sms kushton 1 euro.

Gjithashtu, edhe në llogarinë bankare, emri: Sabrije Hyseni, IBAN dhe konto XK05150640001180073 SWIFT code: RBKOXKPR ( Raiffeisen BANK). /Telegrafi/