PROGRAMI NË RADIODEQANI

Për momentin kjo skemë programore nuk vlen jemi duke e bër nderrimin e skemes programore

E HËNË

07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit

09.30-10.30: Info- Magazina

10.30-11.00: RetroMusic

13.05-15.00: Një këngë për ty

16.00-18.00: Emisioni Extra

19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet

00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

E MARTË

07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit

09.30-10.30: Info- Magazina

10.30-11.00: RetroMusic

13.05-15.00: Një këngë për ty

16.00-18.00: Emisioni Extra

19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet

00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

E MERKURË

07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit

09.30-10.30: Info- Magazina

10.30-11.00: RetroMusic

13.05-15.00: Një këngë për ty

16.00-18.00: Emisjoni Extra

19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet

22:00-24:00: Programi I nates “Energy”

00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

E ENJËTË

07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit

09.30-10.30: Info- Magazina

10.30-11.00: RetroMusic

13.05-15.00: Një këngë për ty

16.00-18.00: Emisjoni Extra

19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet

00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

E PREMTE

07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit

09.30-10.30: Info- Magazina

10.30-11.00: RetroMusic

13.05-15.00: Një këngë për ty

16.00-18.00: Emisioni Extra

19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet

22:00-24:00: Programi I nates “E Premta SHOW”

00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

E SHTUNË

07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit

09.30-10.30: Info- Magazina

11.00-12.00: Hiti I Javes (Argëtuese)

13.05-15.00: Një këngë për ty

15.00-16.00: Emisioni “Lajmi I Mire”

19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet

00.00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

E DIELË

07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit

09.30-10.30: Info- Magazina

11.00-12.00: Hiti I Javes (Popullore)

13.05-15.00: Një këngë për ty

15.00-16.00: Muzikë argetuese shqip te vjetra

19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet

22.00-24.00: Programi I nates “Fate Kohërash

00.00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

KONTAKT

member

Tring Digital Distributor

Veton Demhasaj (naki)

Staudgasse

1180 Wien-AT

Mob.: +43 6603210770

Fax: +43 19666391

PAKETA SATELITORE FAMILJARE

PËRJETO PASIONIN UNIK ME PLATFORMËN SATELITORE

MË SHUMË SE 55 KANALE MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI GJITHÇKA NË FORMATIN MPEG 4

INFORMACION

Informacion për Kanale dhe Frekuenca

PAKETA KOMPLETE SATELITORE FAMILJARE

PËRZGJEDHNI ABONIMIN ME APARATIN HD SI DHE ME MODUL

MË SHUMË SE 55 KANALE MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI GJITHÇKA NË FORMATIN MPEG 4

NDIHMË / SUPORT

Our Clients
Kujdesi ndaj klientit Distributor Austri

Tring, për të qenë më pranë jush dhe për t’ju ofruar një shërbim më të mirë dhe me cilësor ka vënë në dispozicion një staf profesional që ju përgjigjet të gjithë pyetjeve tuaja. Ju mund te kontaktoni per te marre informacion mbi ofertat e fundit, kanalet e platformes, pikat e shitjeve ne Europë, Shërbim i nivelit te pare per perdorimin e dekoderit apo rimbushjen e kartes Smart, etj.

Tring, në Austri.

DISTRIBUTOR TRING

Austria

Staudgasse

1180 Wien

NA KONTAKTONI EDHE NË WhatsApp dhe Viber

Mob.:+43(0)6603210770

Fax:+43(0)10666391

radiodeqani@outlook.com

info@radiodeqani.net

Our Clients
Kujdesi ndaj klientit Kordinator EuropË

Tring, për të qenë më pranë jush dhe për t’ju ofruar një shërbim më të mirë dhe me cilësor ka vënë në dispozicion një staf profesional që ju përgjigjet të gjithë pyetjeve tuaja. Ju mund te kontaktoni per te marre informacion mbi ofertat e fundit, kanalet e platformes, pikat e shitjeve ne Europë, Shërbim i nivelit te pare per perdorimin e dekoderit apo rimbushjen e kartes Smart, etj.

TRING EUROPË

Turnhallerstrasse 22

D-73054 Eislingen

+49(0)176 420 396 77

+49(0)7161 956 222 7 NA KONTAKTONI EDHE NË WhatsApp dhe Viber

info@tring-tv.eu

Our Clients
Kujdesi ndaj klientit

Tring, në Austri.

DISTRIBUTOR TRING

Austria

1180 Wien

Staudgasse

Mob.: +43(0)660 321 0770 NA KONTAKTONI EDHE NË WhatsApp dhe Viber

Fax: +43(0)1 9666 391

radiodeqani@outlook.com

info@radiodeqani.net

PAKETA KOMPLETE MY TRING IPTV

ABONIMET MY TRING IPTV PËR PAISJE MOBILE PC TABLET DHE BOX-IPTV

My Tring IPTV tashmë mund të shijohet në çdo cep të botës duke ju mundësuar shikimin e një programacioni të larmishëm me paketën me mbi 120 kanale + Uefa Champions League të përfshirë edhe në paisjet Mobile për mes iOS dhe Android "yourTV " app.

MË SHUMË SE 120 KANALE MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI GJITHÇKA PËRMES INTERNETIT

Na Ndiqni

Kliko Butonin për t'ju ndihmuar na shkruani të merrni pergjigjen për TringDigital

Kontakt

Lini një mesazh

Na Kontaktoni

Veton Demhasaj (naki) AT. 1180 Wien


+43 660 3210770

+43 19666391

info@radiodeqani.net

radiodeqani@outlook.com

radiodeqani